Café Jakarta • Amsterdam

West meets East

De huiskamer van Java-eiland

Café Jakarta Amsterdam

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat

Bij Café Jakarta Amsterdam serveren we onder het motto ‘Two Worlds Connected’ bijzondere op Indonesië geïnspireerde gerechten. Westerse ingrediënten worden gecombineerd met Oosterse specerijen en smaken. Daarnaast wordt er ook traditioneel Indonesisch gekookt en staan er Westerse gerechten op de kaart. Voor de liefhebbers serveren wij een uitgebreid assortiment aan seafood met dagelijkse verse schaal- en schelpdieren zoals oesters, krab en mosselen.

Ons ruime terras ligt op het zuiden aan het water, en biedt een waanzinnig uitzicht over het IJ en de passerende bootjes. In de zomer kun je je vergapen aan de cruiseschepen en de zon zien zakken achter het centrum van Amsterdam. Helaas kunnen wij geen reserveringen aannemen voor het terras.

Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19, is Café Jakarta gesloten tot en met 18 januari 2021. Afhalen is wel mogelijk, bekijk hier het menu.

Je ben van harte welkom, van ontbijt tot diner en alles er tussenin...

Reserveren & openingstijden

Lunch: 12.00 - 17.30 uur
Diner: 17.30 - 22.30 uur (Reserveren tot 22.00 uur)

Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19, is Café Jakarta gesloten tot en met 18 januari 2021. Afhalen is wel mogelijk, bekijk hier het menu.

 

Selamat datang!

Welkom bij Café Jakarta

Bekijk de Hotel Jakarta Amsterdam in 360°